Skolaan "/

Tjena!
Sitter i skolan o tråkar... Ska skriva på en religionsgrej, men pallar inte xD. Så ja kan berätta liye om tisdagen och onsdagen ;D.

I tisdags så var det en vanlig tråkig skoldag. Men efter skolan så stack ja hem o pluggade kemi "/ o hemkunskap "/. Sen stack ja till Nadia, för ja skulle va barnvakt åt lilla natti! Det var jättemysit! Men man är såååååå trött efter det! ;). Sen stack ja hem o sov xD.

I går så va de en vanlig skoldag. Efter skolan stack ja hem o började laga mat när frida o fiia kom ;D. Vi käka lite o plugga lite o skulle ringa ett telefonsamtal, men ... svara inte xD!!!!!! Skitakul. Sen stack vi (fiia o ja) till dansen. Det var vår sista träning med "många bäckar små" så vi hade köpt blommor choklad o mer godis + ett inramat foto på gruppen till vår lärare jonna! Hon blev så glad så hon fick glädjetårar xP. Sen stack ja direkt vidare till nästa dans, på kulturskolan, med ALOUD! :D skitakul vare ;). De va egen träning så vi körde på ;). De e sååååå många dansuppvisningar framöver ;D. De e bara o komma o kolla. Fråga så kan du få mer info ;P.

Nu ska ja nog jobba lite på religionen! PUSSSS<3


Måndag - Frilufsdag!

Tjena folket!
Idag har varit en underbart rolig dag! :D Frilufsdag stod på listan ;). Alla tjejer i klassen hade på sig hotpants o vitt linne. Vi hade även målat oss med kajal på kinderna som krigsmålning ;D. Plus att vi rev sönder lakan och satte runt huvet med texten 8MA1 <3.

VI VANN STAFETTEN FÖR BÅDE KILLAR OCH TJEJER ÖVER ALLA 8:OR!!!!! ;D 8MA1 äääger ;). Men alla andra klasser i 8:an va också superduktiga! ;) En aplåd till er ;P!

Här är lite bilder från dagen:









Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft med min klass! En superbra start på veckan! PUSSISAR!

All kärlek / Cajsa

Bilder! :D

Hejj! Här kommer bilderna jag lovade från dagen! pussssss


Da hole crew<33


Kramkalas skadar aldrig i en sådan mysig family<33


Friends 4 ever<333


Sötaste Kajsa och Gulligaste Tilda<33


BFFE<33


Girl power!<3


Da lila people<33


Da brun o vit people<3


Da röda people<3


O tillslut da blå people!<33

Allt detta får sammanfatta min underbara dag!

Puss o gonatt på er alla!
All kärlek /Cajsa

Söndaag (a)

Tjena! :)

SRY 1000000000000000 milj. gånger!
jag har inte skrivit på typ 100 år för att jag inte orkat "/, haft så mkt prov, inte hunnit vara inne på datan och ens kollat min mejl xS. Så jag hoppas ni kan förstå och jag ska nu bättra mig ;P.




Denna dagen har varit så JÄVLA UNDERBAR! Fast ändå vääldigt sorglig :(.
Vi har haft dansuppvisningar med folkuniversitetet, med vår grupp "Många bäckar små" (namnet har en betydelse för gruppen, så vi har lixom inte bara hittat på det ;P). Det gick ganska bra, och det var såå kul att ni inte kan ana ;). Men det var även våran sista träning/uppvisning tsm :'(. Det är nämnligen så att vi kanske inte kan ha kvar vår dansgrupp i höst! men Jonna Bäck (vår dansledare (A)) ska göra allt hon kan ;D. Så vi får hålla alla våra tummar!

Jag har ännu inga bilder från dagen, för jag hade inte med kameran x(. Men fiia har bilder så hon kommer nog skicka dem till mig snarast! :D

Jag vill bara tacka Ebba min kk=KramKompis att det var sååå mysigt med dig idag! PUSSSS
(Fast jag hade även kul med alla andra! PUSSAR PÅ ER OCKSÅ!!)


På bilden: Cajsa & Ebba<333 ;)

Ha de bäst!

All kärlek /Cajsa

RSS 2.0