Thailand♥♥

Tjao igen ^^ Jag jobbar ju med SO:n o då hittade jag denna underbart söta bild på 4 flickor i ett bergsfolk i Thailand som heter Hmong! Erkänn dem e ursöta!?



Thailand är mitt favvoland ♥:D Vi har btw bytt hus när vi ska till Thailand från detta:


Till detta♥:


Det ligger precis vid stranden♥:
  

Utomhus♥:
  

Innomhus♥:
  
 

På kvällen♥:
  

Fint? (:♥

All kärlek /Cajsa

Paranoid(L)

Nu när jag sitter med min tråkiga SO så lyssnar jag på underbara Jonas Brothers! Och mest Paranoid som är från deras nya skiva Lines, Vines and Trying Times! En av de bästa låtarna ;) Här är den:



All kärlek /Cajsa

Äpplekärlek!(L)

Tjao ;)

Idag har det inte hänt nåt spec ;P TRÅKIG DAG!

Men när jag kom hem såg js på gossip girl(L) o käkade äpple! ÄLSKA ÄPPLE asså ;) både nyttigt och gott :)



bilder på olika outfits kommer senare idag, mst fixa med soarbete :S

btw, för er som kommenterar anonymt: skriv era namn, kul o veta vilka som läser ;)

BTW kommentera MERA! :D

All kärlek /Cajsa

Kärlek♥



Längtar tills man får se denna underbara bok som film :D ♥♥
All kärlek /Cajsa♥

Måndaag

Tjaa!

Idag var en vanlig skoldag. Inget spec :P
Jag är fett trött, men de e skönt o inte ha några läxor ;)

Har tänkt på en sak. Varför heter det måndag? Lyste månen extra mkt då lr? x) Vad tror ni??

Musikläxa tills imrn "/ jag skriver om cabaret :)

här är en låt ur den^^



All kärlek /Cajsa

SO + födelsedag

Tjaa (:
Idag så vaknade jag hos mormor & morfar, fett  mysiit! Vi käkade frukost sen så hjälpte ja mormor plocka bort massa grejer, sen stack papps o ja hem, nu e ja här o ska fortsätta på SOn "/.

Jag fyller år om 4 vecckor ^^ Då önskar jag mig pengar så jag kan köpa denna mini pc:


Vad tycks? ;)
Hoppas jag får tillräckligt med pengar ;D

All kärlek /Cajsaan

SoLäxor"/ & Geisha♥

Tjaa♥
Sry att jag inte uppdaterat de 3 senaste dagarna :(. Men somsagt så var vi med klassen onsdag+torsdag, så då kunde ja inte skriva.

Igår så tränade jag och sofia inför  uppvisningen i Nrkpg!♥ De gick bra, vi hann göra klart en hel dans^^. Sen stack jag hem o då kom Ebbs♥. Vi myste o kollade på tv, sen kom izza o vi fortsatte mysa ;). Sen skulle vi till keep it loud, men det regnade så mkt, så vi gick till Steve's iställe (: Där satt vi typ från 21.00 - 00.00 . Fett mysit va det! :D Fiia dök upp sista kvarten, sen så stack jag o izza till bilen. Vi skjutsade vi hem izza sen stack ja o mamma till grebo o sov där. De va feet mysigt o skönt.

Idag så har jag typ slappat o träffat kussarna o nu sitter jag här hos mormor o morfar o pluggar SO :(. Men de e nån brevgåta typ, så de e bättre än å läsa i en bok o skriva ner de viktigaste typ ;P +  att jag äter Geisha så de blir bättre av de också ;). Sen ska ja in hem till stan o fixa mig inför ikvl♥. Ska nog öva lite mer på danserna också ;).


All kärlek /Cajsa♥

Kawaii Nails

Tjaa igen (:
Under den senaste tiden har jag följt en blogg som heter foki.blogg.se. Hon skriver om sitt liv och "coola" saker hon typ hittar på internett. (Inspirerat mig (a) )
Hon gör egna supercoola naglar som jag diggar ;). Men för dem (som mig^^) som inte pallar göra egna, finns en sida som heter kawaiinails.com. Det finns flera hundra olika sorter, allt från de mest konstiga med olika cupcakes på till mer enkla med en liten sten lr så ;P. Jag har inte köpt några, men funderar på att köpa ^^

Här är en bild som jag klippte ihop på några av mina favoriter (bilderna på de olika naglarna kan du hitta på hemsidan):


Kanske något man ska satsa på nu i höst? ;)

Loooovar att headern kommer snart, det dampar bara lite nu ^^.

All kärlek /Cajsaan

1:a riktiga skoldagen...

Tjaa!
Då var första riktiga skoldagen slut... BORIING! Men jag fick ju va med min Izza, så de blev ju bra ;) (K) När vi hade håltimma stack vi ner till stan o chillade lite. De va skitmysigt, bara izza o ja ;) Efter skolan stack ja hem, o här är jag nu :P
skoldag = LÄXOR! Vi fick 2 läxor idag! :O Fysik o Musik. I musikläxan ska vi resensera någon artist/grupp, låt lr konsert. Jag ska skriva om Jonas Brothers(L) Typ om vad jag tycker o så looove them asså! :D En av de bästa låtarna är:

"When you look me in the eyes"



Snart så ska ja åka och handla mat o snacks tills imrn. Kl typ 13.00 så ska klassen åka hem till Jonta o sova i tält i hans trädgård. Han bor precis vid roxen, så om det blir fint väder ska vi bada o så! (: Så ja kommer inte kunna blogga förens på torsdag :(

Men jag mst sticka ifrån i typ 3 tim. För jag ska träna (Dans) inför ett gig i Norrköping på lördag kl 22.30! :D Nån tjej som heter Isabella som håller på o slå igenom behöver bakrundsdansare när hon ska sjunga i Norrköping, o de ska fiia o ja va!!! :D Så kom o kolla ;D

Men nu ska jag se på Gossip Girl (K)

Här är ett asbra klipp från Gossip Girl:



All kärlek /Cajsaan

1:a skoldagen :S

Jahapp, då va första dagen klar då.
Det va inte så kul, men ja fick juh träffa izza så de va kul! :D(K)
Men Gunnel är vår nya mentor, så de va ju inte så kul :S!! Snart så börjar ju alla läxor rammla in o man mår dåligt igen. Men izza o ja ska hjälpa varann o fixa så vi inte behöver plugga så mkt! :D Pussssss på diig! (K)

Vi stack hem till mig o åt, nu tittar vi på TV o ja såg ett nytt program som ja inte sätt förut som hette "Privileged". De va fett bra! Ja ska lätt följa det! Det går på 5:an på söndagar kl. 19.00. Kolla ;D

Här är en bild på det:


Här är en fett bra låt som jag lyssnar mkt på just nu ^^:
World go round - Busta Rhymes


All kärlek /Cajsa

Hej Thailand!(L)

Vi ska till Thailand i februari! :D Jippie!!(LLL)

Vi ska bo i dehär huset (LL) (ca 50 m från en av Thailands finaste stränder):



All kärlek /Cajsaan


Send It On (L)

Asså jag älskar den här låten! Lyssna och njut! (K)



All Kärlek /Cajsaan

2 myysiga dagar(L)

Tja Tja!
Igår på dan så bara slappade jag, de va skönt. Har inte gjort det på hur länge som  hällst känns det som x). Dans heeela veckan! Me like ;D(L)
På kvällen så var vår familj ute o åt med Bjursåker. De va fett kul! Vi va på Thai resturang, både mysit o gott! Jag åt wokade risnudlar med kött och grönsaker ^^ Efter det så stack vi hem till fiia o kollade på En shopaholics bekännelser. Fett bra va den ! :)(L) Sen så fixade vi med bloggarna o så (headern kommer... ^^,)

Kvällens outfit:


Mörkblå jeans - WeekDay
Randig topp - Gina
Svart UCLA-tröja - BikBok
Armband - Konfan(L)

Idag när vi vaknade så åt vi frukost o myste lite. Vi satt ute :) De va faktiskt skönt. ^^ Sen drog jag hem o gjorde mig iordning, vi skulle ut på stan o ta en fika med Ebbs och Maliin!
Grattis till oss på 1 årsdagen som friends!(LLLL)

Här är en bild på oss för exakt 1 år sen(L):

Dagens outfit:

Mörkblå jeans - WeekDay
Tröja - Zara
Armband - Konfan(L)

Nu mst ja städa "/, skriver mer ikvl kanske ^^

All kärlek /Cajsaan


RSS 2.0