Snabbinlägg

Hello!♥

Ledsen att jag inte bloggat tidigare, men jag har varit med min izza♥♥♥

Vi såg på filmen college, urdålig! Se ej, lol!

Men jag hinner typ inte mer, för jag ska fäölja izza nu.

Puss på er mina sötisar!♥♥

/Cajsaa

Söt minipc!♥

Hello!♥

Jag är med och tävlar om en minipc hos http://eemeliees.webblogg.se!

Önska mig lycka till! ♥♥


All kärlek♥ /Cajsa


Måndah - Både hiss och diss

Hello!♥

Hur mår mina kära läsare? Själv så mår jag sådär. Jag är superförkyld och börjar få bihåleinflammation, ajajaj... Men det får man överleva.
Som tur är så är det dans idag, men jag kan inte riktigt va med på allt, kanske bara ska köra igenom allt så ja kan det, sen bara titta på. Så får jag vila upp mig till nästa vecka och ge gärnet då!
Gruppen heter just nu The Prodjekt, men det är ju inte så kul... Sitter och funderar på om det finns något bättre.

Har mina söta läsare något förslag?♥


Själv så kommer jag inte på något just nu. Kul att höra vad andra tycker gruppen ska heta.. Just nu så dansar vi street/jazz. Det är ganska bra att namnet ska passa till stilen...

Här är dagens outfit:

Tjocktröja (ljus blå/grön, ljusrosa och ljusgrå) - HM
Vitt linne - HM
Mörkblå Cheap Monday jeans - Weekday

Nu ska jag dansa igenom danserna i mitt huvud så dem sitter till dansen så man bara kan ge allt i studion!
Bloggar senare!

P.s: tycker mina läsare att jag borde ha Hiss och Diss eller något liknande för att utväckla bloggen?♥

All kärlek♥ /Cajsaa


:D♥

Nu blev jag glad! Jag kollade min statistik, och bara idag har det varit inne 115 personer på bloggen! Tack så mkt, men kan ni inte kommentera lite mera? tihi (a) puss sötisar!

All kärlek♥ /Cajsa

hm...♥

Hello igen!♥

Det är ingen utav er som vet en bra blogg som ger ut gratis designer? Just nu så orkar jag inte göra en och min design är inte så rolig...
Så om du vet någon bra blogg som har gratis design, kommentera!♥

All kärlek♥ /Cajsa

New moon Trailer 6,30 min lång!♥♥♥


Enjoy!♥

All kärlek♥ /Cajsa

Ny design!♥
Gillar ni den?

All kärlek♥ /Cajsa

Snöndagssjuk

Hello!

Idag så vaknade jag tidigt, jag tror klockan bara var 8. Mina kussar o min lillebror var vakna och busade i vardagsrummet, så de va inte så konstigt att ja vaknade. Men de va ok för ja somnade om, sen så satte jag mig i sängen med en tidning och fixade naglarna ♥ såhär blev dem:


Såhär ser jag ut idag:

+ att jag går omkring i mina favorittofflor♥♥
Jag mår lite halvdåligt... men ja va tvungen o fixa mig lite, för idag kom det folk som skulle titta på vår lägenhet :D det gick bra tror jag...

Men nu så ska jag sätta mig i soffan och bara njuta av att jag inte har några läxor!♥

All kärlek♥ /Cajsa


Jag följer inga fotspår, jag skapar egna!

Hello igen!♥

Jag hittade denna text på internett, jag tänkte direkt att det stämmer in på mig just nu.  Det har varit lite tufft ett tag, men nu så hoppas jag på bättre tider, och då tyckte jag denna text passade!

Men nu så ska jag gå och sätta mig och titta på indiana jones 4 med mina söta små kussar med en bit gräddtårta och hallon!



Puss på er!

/Cajsa♥

En blandad dag

Hello!

Idag så väcktes jag kl 8.15 :S, men när jag öppnade ögonen så va ju Izza och emma där så då va de helt ok♥ Jag och Emma åkte från Linghem kl 9.20 med tåget, för Izza hade fotbollsmatch, hoppas det gick bra!♥.
När jag kom hem slängde jag mig i soffan för jag är typ sjuk känns det som, inte så kul...

Snart så kommer släkten och ska fira mig för att jag fyllde år förra helgen♥♥ Men nu så ska jag gå och fixa lite grejer. Kanske jag skulle plugga lite... Jag orkar nog inte, hih

Btw; vi ska flytta ca 1 dec till Drottninggatan!♥

All kärlek♥ /Cajsa


Back on track

Hello!♥
Nu ska jag försöka ta nya tag. Nu är inte allt så jobbigt längre + att jag inte har så många läxor och så, vilket ger mer tid till att skriva♥

Hoppas alla har det bra! Jag har det just nu, livet leker ;).

Idag så slutade vi halv 4 med jobbig sista lektion, SO. Vi håller på med ekonomi, nog för att jag fattar men det är väl inte det roligaste man kan göra. Hur som helst så har jag matteprov imorgon, jag känner mig beredd. Jag har pluggat allt jag kan, så får vi se hur mycket som runnit av till provet då, hah! Annars har det inte hänt så mycket denna vecka förutom att jag imorgon ska va med emm och izza, vi ska nog ha mys och filmkväll! Något förslag på film?

Här är några bilder från när vi lekte modeller i veckan (ta dem inte seriöst!) :




Bloggar senare mer! Pusss♥
Som sagt Cajsaa is back on track!

All kärlek /Cajsa♥

"/

Det är så mycket just nu...
Jag orkar inte skriva på bloggen + att jag knappt skulle hinna...

Jag får nog tyvär lägga ner den för ett tag :'(

Hoppas det funkar med er, men skriv gärna en kommentar på om ni tyvker att jag ändå ska försöka skrive eller om jag totalt ska lägga av ett tag!

Men bara för att jag lägger av nu så betyder det inte att jag lyfter upp bloggen senare igen.

Puss mina underbara läsare!

All kärlek♥/ Cajsa

(:

Hej

Jag har inte bloggat på 3 dagar nu för att jag måste lägga mina kvällar på plugg :(. Det är jättetråkigt, jag vet, men jag måste hih. Igår kom Eve hit! Det  var jättekul och jag har saknat henne såå mycket! hinner inte skriva mer, måste fortsätta plugga :'(.

Sry alla läsare skriver så snart jag kan! pussss

All kärlek /Cajsaan

Senaste dagarna

Hello!♥

Jag bloggade inte igår för jag blev tvungen att lägga allt krut på min uppsats som jag nu är klar med! :D här kommer några pix från igår:

 



 

Mina sötisar!♥♥

 


Jag älskar er!♥♥♥♥♥♥

Okej, denna gammla bild får avsluta inlägget!♥

Btw ta inte bilderna seriöst! x)

All kärlek♥ /Cajsa


Livet enligt mig♥

Hello!

Hur mår alla mina läsare? Jag mår i alla fall hyfsat bra. Bättre än igår, hih. Jag är snart klar med min SOuppsats som jag har tjatat om hur länge som helst. Så det där skönt.

Idag efter sokaln så åkte jag hem till Edwin och Julia, de är 2 barn jag sitter barnvakt till! Edwin är 2 år och Julia fyller 4 snart. Grattis Julia!♥ Hur som helst skulle dem visa mig sitt dagis, för det är första gången jag ska hämta dem där på fredag! Det ska bli mysigt, dem är så gulliga och alltid glada!

Sen efter när jag varit där ett tag så cyklade jag hem och väntade på att köttfärspajen som mamma gjorde skulle bli klar. Jag var såå hungrig + att jag äälskar köttfärspaj♥ Efter det var de plugg som gällde. Men jag är klar med faktan, så nu är det bara lite mer analys och finslipning kvar!

Sedan gick jag och mamma ut för att gå. Vi gick till priso först och köpte sminkborttagningsmedel, vårt var slut. Efter det så gick vi hem till mammas kompis Annika och hämtade några böcker som hon behövde till jobbet. Efter det gick vi hem genom stan och sen tittade vi på Idol. Idol var riktigt kul! Jag tycker synd om alla som gör bort sig, men jag tycker det är kul ändå. Det är nu det är roligast, eller vad tycker ni?♥


Nu så ska jag nog faktiskt lägga mig och läsa och kanske titta på film :)♥

All kärlek /Cajsa


Läs den, det är värt det♥

Tsunamin i Thailand
Annandag Jul 2004 Dagen började som alla andra dagar i Thailand – helt underbart. Vi visste att vi hade en frukost utan dess like att vänta och en mysig dag på en ö som vi varit på ett par dagar innan. Vi hade bestämt med våra kompisar att mötas på Hong Island eller Koh Hong som thailändarna säger. Ön är ett naturreservat, vilket innebär att ingen bor på ön förutom skogsvaktarna. Det finns två byggnader på ön. Snorkla får man bara göra när vattnet står högt och när det inte finns någon risk att förstöra korallerna.
Klockan 9.30 hämtade en longtailbåt upp oss från vår strand där vårt hotell ligger. Vi anlitade samma båt som vi hade gjort när vi tidigare åkt till Railey beach. Även då skulle vi hälsa på våra vänner, familjen Hägglund.Vi satte oss i båten och åkte iväg. Vi längtade. Detta var just en av dessa paradisöar som finns i området som är vykortsköna. När vi närmade oss ön så ville vår båtkille köra oss till öns lagun eftersom det var tidvatten. Normalt kan man inte åka in i lagunen när det är ebb men nu stod vattnet högt. Det blev ett snabbt besök eftersom vi ville till stranden och njuta. Strax efter klockan 10 körde vi in i viken där alla longtailbåtar ankrade. Stranden består av två delar. I mitten var det en stor klippa, nästan som ett berg. Familjen Hägglund var redan där men de hade ännu inte valt plats. Vi gick bort till den del av stranden där inga båtar låg. Tidvattnet var högt så det fanns endast en smal strandremsa att vara på. Vi lade ut våra saker upp mot skogsbrynet. Det vi gjorde allra först var att snorkla och mata fiskarna. Vi hade fått en stor kasse med gammalt bröd från hotellet. Fiskarna älskar bröd. De äter direkt från händerna. Det var fiskar i alla regnbågens färger. Efter ett tag gick jag upp från vattnet tillsammans med Fredrika och hennes kompis. Jag skulle också ut och snorkla och såg att jag var tvungen att skynda mig eftersom tidvattnet såg ut att gå tillbaka snabbt. Ovanligt snabbt tyckte jag. Tidsbegreppen är diffusa men när jag stod där och tittade ut mot havet såg jag på den högra stranden en enorm våg. Uppskattningsvis cirka 10-15 meter hög. Mycket, mycket hög tyckte jag i alla fall. Högst upp på toppen var en båt. Mycket underligt med vågen, det fanns ju inga så stora båtar som kunde göra en sådan våg, tänkte jag. Samtidigt ser jag många människor springa i panik från vågen. Spring, ropade jag till barnen. Fredrika och Anna Hägglund sprang upp mot skogen. Anna snubblade. Jag funderade en tusendels sekund på om jag skulle ta med mig vår väska. Men bestämde att inte göra det. Det kändes helt plötsligt mycket oviktigt. Jag vet inte om Matilda och Erik som var i vattnet hörde mig. Jag hoppas att de gjorde det! När jag hade nått skogsbrynet tog vågen tag i mig och slet mig in i skogen. Allt gick på en sekund. Säkert mindre. Jag var under vattnet. Hur länge vet jag inte. Jag kände att jag slogs mot träd fram och tillbaka. Det gjorde inte ont men allt kändes overkligt. Jag tänkte inte så mycket men när jag kände att något slog mig i ansiktet och hörde ljudet av något ben som fick en smäll tänkte jag att nu gör jag inget motstånd. Nu var det bara att åka med för mitt liv var ändå slut. Föresten kunde jag inte göra motstånd. Jag kommer ihåg att jag kände någon gren som jag försökte hålla i, men den slets ur mina händer. Jag kommer inte ihåg att jag behövde ha luft. Jag fick heller inga kallsupar. Underligt. Vågen drog sig tillbaka och jag kommer över vattnet. En underlig stämning rådde. Jag såg ingen. Jag stod i gyttja. Jag kommer inte ihåg några detaljer utan att allt såg ödelagt ut. Var är min familj var det första jag tänkte. Samtidigt var jag livrädd för att en ny våg skulle komma. Jag visste ju inte vad som hade hänt. Jag hade dragits med minst 50-100 meter, vet inte säkert för jag åkte ju med vågen tillbaka också. Vissa säger att det var minst 200-300 meter. Jag kom upp mellan de två husen som fanns på ön. Jag började ropa och springa runt. Tankarna hinner rusa igenom huvudet. Tänk om, tänk om. Då såg jag Fredrika gråtandes cirka 20 meter från mig. Jag sprang fram till henne. Allt var gyttja och saker låg och flöt. Fredrika sa - vi kommer att dö mamma, vi kommer att dö. Jag sa att jag inte visste. Samtidig var jag oerhört lättad över att jag hittade Fredrika. Nu skulle vi hitta Matilda och Fredrik. När vi springer runt och ropar så stöter vi på skadade människor överallt. När de tittade på mig så såg de förskräckta ut. Jag kände då att något var svullet ovanför ögat. Jag kände med handen försiktigt och kände då en bula stor som en pingisboll med en massa blod. Men jag grät och sa I’m happy we are alive! Gunilla Hägglund såg oss och ropade att Matilda var i det första huset. Jag grät ännu mera. Jag springer in i huset tillsammans med Fredrika och ser min älskade dotter Matilda stå där alldeles naken. Hon försöker skyla sig. Hon gråter och säger bara, mamma. Helt plötsligt såg hon mycket liten ut. Hennes bikini hade slitits av i vågen. Hon besväras just då endast över att stå naken. Hon och Erik hade varit ute i vattnet. Hon sa att hon hade ont i foten. Hon hade brutit den fick vi reda på senare. Inne i huset var också hela familjen Hägglund. Skadade men lyckliga över att vi levde. Gunilla sa att hon skulle leta efter Fredrik. Ordentlig som jag är så gick vi in på toaletten för att skölja av oss all skit som vi hade på oss. Det var kaos och skadade människor både låg och stod. Utan kläder och med kläder. Stämningen kändes som panik. Ingen visste vad som hade hänt och ingen visste vad som skulle kunna hända. Jag hade aldrig hört talas om stora vågor i Thailand. Då ropade någon – det var Fredrik. Han kom in i huset. Han var full med blod och hade fruktansvärt ont på höger sida. Ena örat såg ut att delvis vara avslitet, på ryggen fanns en stor buckla. Rivsår överallt. Snyggare hade jag sett honom. Tyvärr kunde vi inte krama om varandra på grund av våra skador. När han sprang från vågen såg han att han hade flera båtar över sig som vågen tog med sig. Sedan mindes han inget mera. Men vi tror att han fick en båt på sig. Och då vet vi alla hur illa det hade kunnat gå. Jag kände att förutom skärsår och skrubbsår att det värkte i vänster hand och höger fot. Smärtan kommer inte direkt utan allt eftersom hittade vi nya skador på varandra. Jag lägger mig på ett bord eftersom jag känner att jag håller på att svimma. Just då ropar någon att en till våg kommer. Alla springer runt i panik. Jag och barnen springer in i det andra huset som ligger lite längre in på ön. Tillsammans med en tjej ställer vi oss på en toalett och säger till varandra – här måste det vara säkert. Då ropar Fredrik till oss att vi måste springa längre in på ön. Gunilla tar Matilda på ryggen och vi springer som om vi inte har några skador. Så långt in på ön och så långt och högt upp från stranden som vi kan. Vi kommer till berget där vi inte kan gå längre, men lite längre bort ser vi att det är säkert en meter högre – dit går vi. Husen på ön var byggda stabilt med cement. Det var bara lindrigare skador på dessa. Tack och lov, om inte så hade även dessa dragits med och skadat människor ytterligare. Men vi beslutade oss för att inte tänka på OM. För OM hade inte skett utan vi levde. Hong Island var en bra ö tyckte vi. Vi sitter där tidlöst och får reda på av en skogsvaktare med walkietalkie att ytterligare en våg ska komma. Men vi kan inte komma längre bort från vattnet än vi befinner oss. Några sa att om vi gick bort till lagunen, som låg på andra sidan ön, skulle det vara allra säkrast. Men ingen av oss var i det skick så att vi kunde gå dit. Matilda får en flyttväst. Det kanske kan skydda lite tänkte vi. Panikkänslorna försökte jag hålla borta. Jag tänkte att kom det en våg till så skulle vi antagligen krossas mot berget, men då fick det ske. Jag hade inga krafter kvar. Jag försökte undvika negativa tankar. Runt omkring oss låg skadade människor. De skrek av smärta. I skogen ropade folk efter anhöriga. Vid oss låg en mamma som var mycket skadad. Hennes man och två barn var också där. Hon frågade oss hela tiden om vi hade sett hennes tredje barn, en 18 månaders baby. Det visade sig senare att babyn var död. Jag känner att folk är chockade och apatiska. Även jag. Allt var overkligt. Vi väntade bara på andra vågen som kanske kunde nå oss. Vågen kom inte när de sa att den skulle komma. I alla fall inte till oss. Vi kunde pusta ut för den gången. Vi hörde helikoptrar över oss och barnen frågade oss hela tiden om vi var på en säker plats. Vi intygade att det var det. Fredrika var i chocktillstånd och vägrade att titta på mig. Vi fick inte ta i henne och hon ville inte prata. Allt vi ville var att hålla om henne, men vi fick inte det. Matilda satt apatisk och kräktes ett par gånger. De oskadda lyckades hitta vatten och andra saker att dricka. Vi ransonerade för vi visste ju inte hur lång tid vi var tvungna att stanna på ön. Alla fick ta en mun vätska var. Efter en stund kommer vår båtkille – oskadd tack och lov. Han blev överlycklig när han såg oss. Han sa att han skulle ta hand om oss. Vi frågade hur det hade gått med hans båt. Kaputt, sa han. Vi sa att vi var ledsna. Hans företag och inkomst källa hade försvunnit. Han brydde sig inte. Det enda viktiga för honom var att vi levde. Så här fantastiska är thailändare. Till slut kommer skogsvaktaren och säger att nu är det lugnt. Vi kan gå ner till stranden där vi ska bli evakuerade. Vi började gå. Jag ville hela tiden hålla koll på var min familj var. En kille som var helt oskadd bar på Matilda. De kom lite före oss. När vi hade gått en stund i skogen så ropade folk – en ny våg kommer. Alla rusade tillbaka in i skogen. Paniken var återigen över oss. Jag tänkte på Matilda som jag inte såg. Hon fick inte komma i vågen om inte vi gjorde det. Återigen samlades vi på samma plats. De riktigt skadade låg kvar. De kunde ju inte röra sig. Min man tar upp kameran som fantastiskt nog hade klarat sig. Vi hade köpt en vattentät väska där vi hade lagt den. Fredrik hade hängt upp väskan i ett träd. Och när han var och letade efter oss såg han den hängandes där. Jag tyckte att det var lite makabert att ta kort och blev arg på honom. Nu så här i efterhand så är jag glad över korten. Annars hade jag inte trott på att vi hade varit där. Tiden går och vi börjar fundera över om vi kommer att behöva vara kvar på ön över natten. Hela tiden hör vi att en ny våg ska komma. Vi försöker intala oss att om det nu kommer en våg till bör den inte vara lika stor som den första. Då får vi reda på att det har varit jordbävning vid Sumatra. Och börjar inse att vi inte är de enda drabbade. Så här i efterhand tror jag att vi var bland de lindrigast drabbade. Av 100 personer på ön så förlorade ”bara” en handfull livet. Vissa direkt, andra på grund av skador. Detta var vad vi trodde, men enligt thailändarna i Ao Nang så hade en tredjedel av alla på ön strukit med. Och nu när jag tänker efter inser jag att jag såg flera döda människor. Det förträngde jag länge. Vissa öar runt oss var så platta att vågen bara hade dragit över hela ön. Vi hade planerat att åka till Chicken Island, men det gjorde vi inte för att familjen Hägglund hade varit där och inte tyckt att den var så bra. På Chicken Island dog ungefär hälften av alla. När vi satt där reflekterade jag över att jag inte såg några djur. Vi satt ju trots allt i djungeln. Inte ens en lite mygga såg jag. Bara lite flugor som sög blod ur såren. I efterhand har jag hört att folk som klarat sig från vågen på Phi Phi Island har dött av ormbett. Nu är klockan fyra. Inte för att vi själva kunde se tiden, vågen hade slitit av oss våra klockor från armen. Ett par gånger innan hade vår båtkille kommit och sagt att vi hade en speedboat som kunde evakuera oss, men rädslan för en ny våg var så stor att vi inte vågade. Nu kommer skogsvaktaren igen och säger att vi kan åka. Jag vägrar, min tanke var att jag kunde sitta där hur länge som helst om så hela livet bara vi inte fick ytterligare en våg på oss. Fredrik tyckte i alla fall att nu var det dags. Vi måste kunna lita på dem. De mest skadade gick först. De som var så skadade att de inte kunde gå blev burna i kanoter. Det hade varit många ute med kanot på havet. De oskadda hade samlat på sig några kanoter för just de svårast skadade. Med rädsla i stegen gick vi ner mot stranden. Förödelsen var total. Det går inte att beskriva. Jag tittade inte så mycket utan försökte komma ner till stranden så fort som möjligt för att få åka iväg. Den underbara stranden fanns inte längre. Longtailbåtar låg som ved i skogen. Motorerna var uppkastade långt in i skogen. Vattnet var fullt med bråte. Trasiga speedbåtar låg upp och ner i vattnet. Jag ville inte titta eftersom jag inte ville se några döda människor. Så stor på jorden kan jag inte påstå att jag kände mig. Det låg speedbåtar lite längre ut på sjön som var där för att plocka upp oss. Men först så letade vår båtkille upp en övergiven kanot, som han skulle ta oss ut på till de större båtarna. När Fredrik skulle på kanoten sist, med stor möda höll kanoten på att kantra. Jag skriker i förtvivlan och kände mig mycket känslig. Även familjen Hägglund kom med på samma speedbåt. Det kändes tryggt. Kvar på stranden står vår båtkille, nu hade han räddat oss, vilket var det enda han tänkte på. Jag kommer ihåg att jag ville att allt skulle gå snabbt. Jag tänkte fort fort, fort. Väl på båten tänkte jag att båten skulle köra så fort den kunde. När båten skulle ta fart så vinkade en röd flagga från en annan båt som ville ha vår uppmärksamhet. Vår båt saktade in och kaptenerna pratade med varandra. Det kommer en till våg var det enda jag tänkte på. Det kan tyckas lite tjatigt men så kändes det hela tiden. Sedan satte båten fart igen. Fort, fort över vattnet, cirka 15 minuter, till fastlandet.




All kärlek♥ /Cajsa

Utveckla♥

Hello igen!♥

Jag vill fråga mina läsare en sak. Vill ni att jag typ ska ha hiss och diss, veckans något m.m.? Det vore kul & veta vad ni tycker! ^^

Här är en bild på snygga Chuck i Gossip Girl♥
Detta kanske inte är den snyggaste bilden, men jag har lite bråttom så hinner inte leta så mycket.

All kärlek♥ /Cajsa

Trött på allt

Hello!♥

Idag är verkligen en sådan dag då jag bara är trött på allt! Hela dagen var seg, jag fick typ inget gjort på lektionerna... Här är från engelskan idag:


Izza typ halvsov genom engelskan haah! jag typ med hih


Det var verkligen kul *host* att läsa på engeslkan idag


BLÄ som sagt (står på boken) om denna dag

Aja men nu ska jag inte dra ner er i tråkigheter mer!

Här är en superfin låt ur filmen Forrest Gump, den är såå fin tycker jag!♥



Puss på er mina sötnosar, nu ska jag slappa lite och se på TV!

Btw tck för att fler folk kommenterar mer och mer! Det är jättekul♥ Btw glöm inte att både hissa och dissa min blogg, jag vill gärna ha nåt att tänka på!

All kärlek♥ /Cajsaa

trött....

Hello!

Jag är supertrött denna kväll plus att jag inte blir ett dugg piggare av om jag tänker på morgondagen:
- Måndag
- Skola
- Coopertest
- Plugg, plugg och mera PLUGG!

Blä på imorgon! Men hoppas att man kanske kan hitta på nåt efter skolan med ngn rolig som gör dagen något värt att minnas. Om man hinner förståss...

Nu ska jag nog gå och lägga mig även fast klockan bara är 21.50.

Puss på mina läsare!

Vill ha nu och titta på i sängen innan jag somnar!


All kärlek /Cajsa

Regn, regn, regn...

Hello!♥

Idag vaknade jag tiidigt, jag tror klockan var hlav 9! Och såklart så har det regnat heela morgonen. Sedan dess har jag slappat och städat. Städningen var väl inte så kul, men det är snyggt nu! Jag har också sätt två filmer. Eller ja, två halva filmer heh. Jag tror ena hette Twisted och den andra heter In to the wild (som Kristen Stewart, som spelar Bella i Twilight är med i!). Båda var riktigt bra. Men in to the wild är lite seg...



Men nu så ska jag plugga lite SO och sedan ska jag iväg och bowla med Fiia, Oskar och August!♥

All kärlek♥ /Cajsa


FAIL

haah, hittade en rolig sida på internett som heter www.failblog.org. Där har dem roliga bilder som tex dessa:

fail owned pwned pictures
en pool för er som inte ser det, jag såg inte det förens jag läste mig till det heh

fail owned pwned pictures
haha, erkänn lite kul?!

fail owned pwned pictures
asså vissa är fett roliga!

fail owned pwned pictures
hahaaaa xD

fail owned pwned pictures
ofta...

fail owned pwned pictures
haha, denna var faktiskt väldigt rolig tycker jag!

fail owned pwned pictures
hih

Denna bild får avsluta detta inlägg. Såklart finns det mycket mycket mycket mer! Kolla in sidan och se själva!

All kärlek♥ /Cajsaa

Kväll...

Tjaa läsare!

Japp då har man TYP sätt Hannah Montana the movie! Kollade på den på youtube hih, vilket liv man har! Det var lite hack, & på vissa ställen funkade inte ljudet. Men jag ska nog ta & hyra den nån dag.
Men den var väldigt bra, rekomenderar den skarpt till dig som inte sätt den!



Här har du trailern!



Detta var min Coca Cola och var min Mars. Jag hann (FYI jag är inte säker på om de stavas med ett eller två n :S) inte ta bild på dem, det tog slut såå snabbt, hihii!



Nu ska jag nog söka på någon annan film eller kolla på canal+ på TV om det är nån bra film där^^

Vilka är mina läsares favoritfilm?♥
 - Min favoritfilm måste nog vara Twilight (just nu i dessa tider när man läser/läst alla böcker och väntar på att new moon ska komma upp på filmduken♥)

Kanske uppdaterar senare!

All kärlek♥ /Cajsaa


Jonas Brothers♥

Lite klipp med JB♥♥
Hittade detta söta klipp på youtube! Han sjunnger Jonas Brothers låt when you look me in the eyes!♥

















Hittar jag ngra fler roliga lägger jag in dem senare om jag orkar!

All kärlek♥ /Cajsa

Helg♥

Tjaa!♥
Hur är det med alla? Hoppas det är bra! Jag kunde inte blogga igår för att jag åkte till Grebo direkt efter skolan, hem till mormor & morfar. Det var mysigt. Vi firade lite, för jag kom med i dansgruppen THE PRODJECT som jag sökt till! :D Jag blev asglad! Grattis till alla som kom med♥. Grattis till mig? hih

Här är en 2 bilder från igår:

Grebo! Vad tycks?


Mumms!

Idag så gick jag på stan & käkade med Fiia, Oskar, Kalle, Philip & AUGUST som är i lkpg denna helg! De va jättemyys o sen så gick vi mest runt o prata, sen satt vi i domkyrkoparken o garvade haah! Sen drog alla hem, o ja får inte se August på 6 veckor! böhö, vi klara oss nog. Men tack för allt denna skrattfyllda dag!

All kärlek♥ /Cajsa

En nöjd Cajsa

Tjao!
Ja pallade inte min gamla design, o ja pallar inte just nu göra en ny. Så de fick bli en gratisdesign från designbyjessica.blogg.se! Hoppas ni gillar den!

Här är nåra pix från idag o igår!


Vi va på skopunkten, hitta massor av olika skor bla dessa underbara! Men tyvär så blev det inte dem, det håller ju på att bli vinter, så jag tänkte att man kanske ska ha "stängda" skor då? hih


Hittade denna snygga gröna adidas på Inter Sport, men tyvär blev det inte den. Kanske mitt nästa inköp? Vad tkr ni om den?


Idag blev det fika på stan med The Girls! Jätte mysigt! Detta är underbart söta Elvira med sin varma choklad, puss på henne!


Min fika bestod av en cookie och coca cola. MUMS! Sen blev jag hungrig och då delade jag och Emma på en toast.


Här är Emmas mummsiga fika enligt henne. Cookie = gott men Chailatte = blä! Men smaken är delad som baken!

Det var väl in princip vad som hänt. Vissa bilder är lite suddiga, men dem är tagna med mobilen så de e inte så lätt tihi.

All kärlek♥ /Cajsa

Utväckla bloggen, btw header kommer snart! ♥

anonymus
du borde skriva lite mindre smileysar, för då tar man bloggen mer seriously! Kolla till exempel blondinbella eller kenzas, dom skriver inte mkt smileygubbar alls. Bara när det verkligen behövs. Samma sak med Fokis, hon har lagom. om du ändrar på detta kan det säkert bli en bra blogg!

Tack för att ni ger både ris och ros! Det är bra o veta vad ni tycker!

All kärlek♥ /Cajsa

Todays look, osv...♥



Tjao♥
Som sagt som ja skrev innan TRÅKIG DAAG ;)
När jag kom hem slappade jag, de va fett skönt. Ja kollade lite på mtv, på MADE de e asbra♥ ;) Går varje dag lite olika tider :P KOLLA! (a) Sen satte jag mig med uppsatsen... "/ men efter det gick jag o mamma ut o gick runt hela stångån o bara snacka o tog de lungt (: MYSIGT!♥♥


Står på Pumpbron tror ja ^^

All kärlek♥ /Cajsa

Skolaan... "/

Tjao läsare!♥

Sitter i skolan o har TRÅKIGT! Har svenska men glömde grejerna hemma x) SÅ ja får sitta o bara slappa ;D!♥
Kan tyvär inte lägga ut nån bild på dagen...

Idag har vi haft trååkiga ämnen, men som tur e hade vi en håltimma där vi gick till ica o köpte nåt o myste i gräset i solen ;)♥

Uppdaterar senare!

All kärlek♥ /Cajsaa

RSS 2.0